Hem Geleneksel Hem Yeni

Hem Geleneksel Hem Yeni

Ali Uzun Şekercilik, 1935 yılında Ankara’da ilk işletmesini açtığından bu yana geleneksel şekerciliğin Ankara’daki adresi olmaya devam ediyor.

O günlerden günümüze tamamen geleneksel yöntemlerle el yapımı olarak üretilen, yerel hammaddenin tercih edildiği akide şekerleri, klasik şekerler, drajeler, özel günlerin vazgeçilmezi özel çiğ badem ezmesi, özel fıstık ezmesine ilave olarak Ali Uzun Şekercilik 1949 yılında geleneksel şekerciliğin yanında çikolata üretimine de karar verir. Özel bir çikolata tasarlar, Monte Karlo… Böylece çikolata serüveni başlamış olur. Devamında krokan batırma çeşitleri, çikolata severlere özel fındık, badem ve portakal batırma çikolata çeşitleri, tablet çikolatalar, çocuklar için eğlenceli figürlü çikolatalar, ananelerden torunlara geleneksel ikramlıklarımız olan lokum çeşitleri, balık keyfinin olmazsa olmazı helvalar, kışın en lezzetli seçeneği kestane şekeri, çay saatlerinin vazgeçilmezleri acıbadem kurabiyesi ve pandispanya gibi ürün çeşitleriyle kalite ve güvenin buluştuğu sağlıklı besinler üreterek özgün bir biçimde günümüze dek gelen Ali Uzun Şekercilik  özel üretim ve yenilikçi tavrıyla butik bir firma olmaya devam ediyor.

2025’te 90.yılını kutlayacak olan Ali Uzun Şekercilik geleneksel el yapımıüretim ile üretilmiş özel lezzetlerini Ankara merkezli olmak üzere, sanal ortamdan da online satış aracılığıyla ağız tadını önemseyen tüketicileriyle buluşturuyor.

Etiketler: blog
Ağustos 19, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR